Over ons

SbeO-Automatisering is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Cloud Migraties, server beheer, netwerk beheer en IP Camera beveiliging.

Ervaren

Onze oprichter is echt een ICT-expert, met jarenlange ervaring op zijn naam. Hij heeft verschillende certificaten, waaronder Microsoft MCSA 2016, Cisco CCNA, Ecdl, en Atera Certified. Kortom, hij weet waar hij het over heeft.

Met deze kennis staat hij klaar om u altijd van het meest doeltreffende advies te voorzien. Of het nu gaat om het verkrijgen van inzicht in uw IT-omgeving of het implementeren van een geheel nieuw netwerk dat voldoet aan uw specifieke eisen; zijn ervaring en certificeringen stellen hem in staat om aan al uw ICT-behoeften te voldoen.

Vertrouw op onze oprichter voor een professionele aanpak, ondersteund door bewezen vaardigheden en up-to-date kennis. Neem contact met ons op voor een consult, en ontdek hoe wij uw ICT-infrastructuur naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Vele projecten

SbeO-Automatisering heeft met succes talloze projecten afgerond, waarbij we onze klanten van A tot Z hebben ondersteund. Onze uitgebreide dienstverlening omvat onder andere:

Inkoop van hardware
Implementatie van netwerkapparatuur, waaronder Fortigate Firewall, Sonicwall & Unifi
Bekabelingsoplossingen
Realisatie van online back-upsystemen
Migraties naar Microsoft Office 365, Intune en SharePoint, evenals de implementatie van geheel nieuwe IT-omgevingen

Daarnaast nemen wij het volledige onderhoud van uw computers, servers en netwerk op ons. Profiteer van onze expertise door een onderhoudscontract af te sluiten dat aansluit op uw behoeften.

Wij staan klaar om u meer inzicht te geven tijdens een persoonlijk gesprek of per e-mail. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden die SbeO-Automatisering te bieden heeft.

Waarom Sbeo-Automatisering?

De redenen waarom u het beste kunt kiezen voor SbeO-Automatisering.

MKB'er & ZZP'er

Speciaal gericht op het MKB. Ook voor ZZP'er zonder server.

Persoonlijk

Bij ons bent u geen nummer. Geen tussenpersonen die u niet kent. Wij leveren voor iedereen dezelfde service en kwaliteit.

Kwaliteit personeel

Wij maken alleen gebruik van ervaren en gecertificeerd personeel.

Onderhoudscontracten

Hierdoor bent u verzekerd van goed beveiligde computers en servers.

Privacy

Uw data is alleen toegankelijk voor ons personeel. Wij beheren zelf uw back-ups.

Tarieven

Hiervoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief.

Onze certificaten

over ons,ervaren,gespecialiseerd,ict expert,cisco ccna,atera,vele projecten,Persoonlijk,Privacyover ons,ervaren,gespecialiseerd,ict expert,cisco ccna,atera,vele projecten,Persoonlijk,Privacyover ons,ervaren,gespecialiseerd,ict expert,cisco ccna,atera,vele projecten,Persoonlijk,Privacyover ons,ervaren,gespecialiseerd,ict expert,cisco ccna,atera,vele projecten,Persoonlijk,Privacy