IP Camera Beveiliging

Bent u van plan om uw eigendommen, variërend van uw woonhuis tot bedrijfspand, garage of tuin, te beveiligen met videocamera’s? In dat geval is het essentieel om vooraf zorgvuldig over een aantal belangrijke aspecten na te denken. 

De juiste selectie

Met een overvloed aan beschikbare systemen is het niet altijd eenvoudig om de juiste camera te selecteren die perfect past bij uw specifieke situatie. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een videobewakingscamera, is het van belang om uw wensen goed in kaart te brengen.

Belangrijke overwegingen zijn onder andere:

 • Analoge of digitale camera:
  Kies tussen de traditionele analoge systemen en moderne digitale camera’s.
 • Bekabeld of draadloos
  Overweeg de voordelen van bekabelde systemen met Power over Ethernet (PoE) of externe voeding, versus draadloze alternatieven.
 • Zwart-wit of kleur opnames:
  Beslis of u voor zwart-wit of kleurenopnames wilt gaan, afhankelijk van uw specifieke behoeften.
 • Beeldscherpte (resolutie in mp):
  Overweeg de gewenste beeldscherpte, gemeten in megapixels, voor duidelijke opnames.
 • Vaste opstelling of beweegbare camera’s:
  Denk na over de behoefte aan vaste of beweegbare camera’s voor een optimale dekking.
 • Bewegings- en/of geluidsdetectie:
  Kies voor functies zoals bewegings- en geluidsdetectie voor een proactieve beveiliging.
 • Plaatsing van de videocamera’s:
  Bepaal strategisch de locatie voor optimale bewakingsdekking.
 • Opname-apparatuur:
  Beslis hoelang u de opgenomen videobeelden wilt bewaren en selecteer daarbij de passende opnameapparatuur.
 • Toegang via internet:
  Maak overal ter wereld verbinding met uw beveiligingssysteem en bekijk live beelden via een internetbrowser of mobiele app (zowel voor IOS als Android).

In het kort, de keuze van het juiste beveiligingssysteem vereist gedegen overweging van diverse factoren. Wij begrijpen dat deze keuze overweldigend kan zijn, daarom nemen wij graag al uw zorgen weg.

Bij de aanschaf van een beveiligingssysteem bij ons bent u verzekerd van een systeem dat volledig voldoet aan uw eisen. Voordat we het geschikte systeem bestellen, komen we kosteloos bij u langs om de situatie te beoordelen en te bespreken. Na deze analyse ontvangt u een vrijblijvende offerte. Bij levering installeren en configureren we het systeem volledig, zodat u bij ons vertrek kunt genieten van een compleet werkend systeem.

Bovendien ontvangt u bij oplevering een uitgebreide uitleg en demonstratie van het systeem, zodat u optimaal gebruik kunt maken van alle functionaliteiten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw beveiligingsbehoeften te bespreken en te investeren in een betrouwbaar en geavanceerd videobewakingssysteem.”