Aanpak & Diensten

U kunt bij ons terecht voor uw gehele automatisering. Of het nu gaat om het implementeren van geavanceerde netwerkinfrastructuur, het beveiligen van uw systemen met de nieuwste cybersecuritymaatregelen, of het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met behulp van op maat gemaakte softwareoplossingen, wij nemen u alle zorg uit handen en bieden dit aan tegen zeer concurrerende prijzen. 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze IT-experts staan klaar om uw organisatie te ondersteunen bij het benutten van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Met bijna onbeperkte mogelijkheden streven wij ernaar om uw bedrijf efficiënter en veerkrachtiger te maken in een steeds digitalere wereld. Laat ons uw IT-infrastructuur optimaliseren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Cloud Migraties

Steeds meer bedrijven kiezen voor Office365, eventueel uitgebreid met sharepoint en of Intune.Wilt u uw bedrijf ook in de cloud?

Lees meer

IP Camera Beveiliging

Bent u op zoek naar camera beveiliging voor uw bedrijf of woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Online back-up

Wij verzorgen uw gehele back-up. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen servers en data opslag. Dit tegen zeer scherpe tarieven.

Lees meer

Systeembeheer

Wij verzorgen de complete aanleg en onderhoud van uw nieuwe of bestaand netwerk.

Lees meer

Cybercrime beveiliging

Malware en Cryptoware worden een steeds groter en serieuzer probleem. Laat ons u hiertegen beschermen.

Lees meer

U kunt bij ons ook terecht voor de aankoop van al uw hardware. Wij leveren vooral servers van het merk Dell en HP. Voor uw netwerk maken we gebruik van Draytek. Dit zijn zeer goede en betaalbare routers. Onze werkstations zijn o.a. Van HP.